Films zijn geweldig

Films zijn tof! Veel mensen zijn het hier mee eens. Zo zijn er ook vele genres, denk aan drama, actie, thriller, horror, komedie en ga zo maar door. Om er vandaag één genre uit te halen gaan we kijken naar actie en dan een film in bijzonder, namelijk 300. Deze film is gebaseerd op het verleden. Ik zeg gebaseerd omdat het duidelijk hier en daar aangedikt is. Maar dat doet niks af aan de ongelofelijk gave actie. De vechtscènes in combinatie met de slow motion film stijl zorgen ervoor dat je als kijker helemaal in de film zit. Het verhaal vind plaats in Griekenland. Waar de Grieken bedreigt worden door de gigantische macht van Xerxes de leider van de Perzen die na het verliezen van zijn vader in de strijd wraak wilt. Met een leger die in de geschiedenis zelden groter is geweest, belegerd hij de kust van Griekenland. Hier hebben de Spartanen zich geformeerd in een kleine doorgang, bekend als de “Hot gates”. Door de perzen te forceren in een kleine opening telden hun grote aantallen voor niks meer en was het een gelijke strijd.

Het voordeel van films tegenwoordig is dat ze overal te verkrijgen zijn. Veel mensen gaan het zwarte pad op door te gaan downloaden. Maar er zijn ook legale goedkope manieren. Zoals bijvoorbeeld een kortingscode bol.com of een aanbieding bij Mediamarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>